Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش همشهری آنلاین و به‌ نقل از گیزموچاینا، دستگاه بلوتی EP500Pro را می‌توان با سرعت ۴۰۰۰ وات هم از طریق پنل خورشیدی و هم از طریق پریز برق جریان متناوب (AC) شارژ کرد.

این دستگاه جدید دارای خروجی‌های متفاوتی است که می‌تواند اغلب نیازهای روزانه به انرژی برق را مرتفع کند. خروجی‌ها شامل پریز دو هزار واتی جریان متناوب، ۱۰۰ واتی USB-C و USB-A و پدهای شارژر بی‌‎سیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روی این دستگاه ژنراتور تعداد سه خروجی جریان متناوب، چهار پورت USB-A، یک پورت USB-C و دو پد شارژر بی‌سیم تعبیه شده است.

دستگاه EP500Pro داخل یک محفظه آلومینیومی قرار گرفته است که می‌تواند در برابر تغییرات فشار و ضربه‌های سنگین مقاومت کند. بلوتی جدید تنها ۷۶ کیلوگرم وزن دارد و برای جابه‌‎جایی آسان دارای چهار چرخ است.  ابعاد این ژنراتور برق  ۲۳ × ۱ × ۳۰ اینچ است و می‌تواند در محدوده حدود ۶۰ درجه سانتیگراد (۲۰- تا ۴۰ درجه سانتیگراد) کار کند.

بیشتر بخوانید:

اقبال شرکت‌های مخابراتی اروپا به انرژی‌های جایگزین | کنترل نیروی باد برای دکل‌های موبایل

محصول جدید شرکت بلوتی در حال حاضر تنها در آلمان با قیمت تخفیفی ۴۹۹۹ یورو در دسترس است. انتظار می‌رود تابستان امسال این منبع برق متحرک در سایر بازارهای اروپایی هم عرضه شود.

کد خبر 682642 برچسب‌ها برق انرژی نو انرژی‌ تجدیدپذیر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برق انرژی نو انرژی تجدیدپذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،مصطفی کرمی با اعلام اینکه در سال گذشته انرژی تولید شده بالغ بر ۲ میلیون کیلووات ساعت بوده است افزود: ظرفیت تولیدی مولدهای مقیاس کوچک و انرژی های نو در سال گذشته با ۱۴۱ درصد رشد به عددی افزون بر دو هزار کیلووات ساعت رسیده است.

وی همچنین در راستای تشریح اهم اقدامات و فعالیت های حوزه معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ در سال ۱۴۰۲ افزود: اجرای اتوماسیون ۲۰۱ کلید در شبکه توزیع برق همراه با ضریب کنترل پذیری ۹۴% ، متمرکز سازی مرکز فوریت های برق در سطح استان، نصب ۱۵ دستگاه نشانگر خطا در شبکه توزیع و استقرار و پیاده سازی هوشمندسازی مراکز اتفاقات در قالب طرح هُما از مهمترین اقدامات حوزه دیسپاچینگ و بهره برداری در سال گذشته بوده است.

وی با بیان اینکه ۹۶ درصد خطوط فشارمتوسط و ۹۵% پست های توزیع در سال گذشته مورد بازدید قرار گرفته است گفت: نظارت بر اصلاح ولتاژهای غیر استاندارد برخی از مشترکین همراه با تست بیش از ۹۹% از لوازم اندازه گیری، بکارگیری چراغ های پربازده در روشنایی معابر، برنامه ریزی – مدیریت و نظارت بر فعالیت های خط گرم در راستای کاهش حجم خاموشی ها و ارتقای شاخص های بهره برداری که منجر به ۲۱ هزار عملیات بررسی شبکه توزیع برق توسط دستگاه آلتراسونیک به طول ۳۱۰ کیلومتر همراه با کشف ۴۴۰ مورد عیب، بررسی چهار هزار و ۷۵۰ کیلومتر شبکه از طریق دستگاه ترموگرافی با شناسایی ۱۱۰ مورد خطا و عیب یابی ۲۸ مورد اتصالی کابل توسط دستگاه عیب یاب از مهمترین اقدامات دفتر نظارت بر بهره داری در سال ۱۴۰۲ بوده است.

کرمی به اهم اقدامات در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود: برگزاری ۲۶ مورد مانور تجمعی- تعمیراتی خدمت متعالی از مجموع ۲۸۸ مانور سال ۱۳۸۹ تاکنون، تست و ارزیابی آماده به کاری ۱۹۶ مولد برق اضطراری ادارات و دستگاه های اجرایی استان سمنان به ویژه در مراکز درمانی همراه با اجرای رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری در ۳۶ نقطه استان ، میزبانی و اجرای رزمایش تمرینی آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب وبرق شمال شرق کشور از فعالیت های بارز در این حوزه بوده است.

وی افزود: محاسبه میزان انرژی و پیک نقاط تبادلی بین امور و استانی، به کارگیری نرم افزار جامع بازار برق با ورودی داده های کنتورهای بازار برق و مکانیزه نمودن قرائت داده های کنتورهای تبادلی از طریق وب سرویس فهام در نرم افزار مربوطه از دیگر اقدامات معاونت در حوزه دفتر بازار برق بوده است.

مصطفی کرمی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اقدامات موثری در حوزه ایمنی پرسنل به انجام رسیده است، خاطرنشان کرد: تشکیل ۴۲۰ نفر ساعت جلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در ستاد و مدیریت های توزیع برق شهرستان ها، برگزاری جلسات بازآموزی ایمنی پرسنل عملیاتی در حدود ۲۰۱۶۰ نفر ساعت و انجام مستمر ارزیابی های ماهانه ایمنی از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه نظارت بر فعالیت های حوزه ایمنی در سال گذشته بوده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901980

دیگر خبرها

  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی